مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام و خسته نباشید قولنامه ای را بعد از فوت مالک پدرم به همراه خواهر و برادرم ملک مورد نظر را در ذیل قولنامه فوق به مادرمان واگذار نمودیم ولی تاریخی ثبت نکردیم و بعد از واگذار نمودن قولنامه را به شهرداری ارایه دادیم و در سال 91 گواهی عدم خلافی از شهرداری بنام مالک یعنی مادرمان گرفتیم حال اینجانب از همسرم جدا شدم و ایشان ملک مورد نظر را توقیف نموده به منظور ارث پدری بعد از تقاضای کارشناس خط از طرف همسرم کارشناس تک نفره نظر به نوشتن واگذارنامه فوق در یکسال اخیر داشت ولی کارشناس 3 نفره اعلام نمودند که تاریخ تحریر قولنامه مشخص نیست و نظر به نوشتن واگذارنامه بعد از سال 88 یا 89 داشتند ولی تاریخی را مشخص نکردند حال از شما کارشناس محترم سوالم این است آیا از طریق اثر انگشت معلوم نمیشود که متن نوشته شده برای چه سالی است آیا واقعا نمیشود تاریخ مشخصی برای متن فوق ارایه داد؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدمت شما هموطن گرامی
اوّل. اگر دو سند با هم در تعارض باشن و یکیش تاریخ داشته باشه، یکیش نداشته باشه، انوقت اونی که تاریخ نداره بعد از اونیکه تاریخ داره محسوب میشه که بهش میگن تاریخ موخر.
دوّم. در خصوص موضوع شما چنین اتفاقی نیفتاده و سند شما تاریخ نداره و کارشناسی هم در این مورد قطعی نیست و در نهایت تصمیم با قاضیست اما اگر قاضی بخواد مساله رو اینگونه مطرح کنه که تاریخ انتقال شما بعد از تاریخ طلاق بوده یا قبل از آن، جواب طبق یک اصل حقوقی میشه بعد از طلاق.
سوّم. راه حل شما شاهد معتبره.
موفق باشید