مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بگیر نیروهای مسلح

سلام وقت بخیر
من و همسر پدرم حقوق پدرم رو دریافت میکنیم البته من مطلقه هستم و ارتباطی با همسر پدرم ندارم چندروز پیش شنیدم متاسفانه ایشون فوت کردن میخواستم بدونم در صورت صحت این مسیله حقوق پدرم کامل به من میرسه یا نه و اینکه من از کجا میتونم بفهمم که این مسئله صحت داره یا نه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مجرد و بیکار باشید بله. از طریق سازمان نیروهای مسلح اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر شاغل نباشید وازدواج نکرده باشید به شما تعلق میگیرد