مشاوره حقوقی رایگان - بعد از قطعی شدن حکم سارق مبنی بر رد مال ، وی به مدت 2 سال است که با قید وثیقه آزاد است .

سوال من اینست که این وثیقه بابت چه چیزی اخذ شده است ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم ممکنه وثیقه بابت این گرفته شده باشه که شخص در صورت نیاز حضور پیدا کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنیداحتمالا بابت حضور فرد زمان احضار گرفته شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رد مال صورت نگرفته برای اینکه در زندان باقی نماند با وثیقه آزاد است میتوان پیگیری نمایید

یک وکیل :

با سلام
از اجرای احکام پیگیری نمایید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

در صورت عدم حضور متهم از محل وثیقه توقیف صورت میگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قرار تامینی کیفری قبل از اثبات مجرمیت است