مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و خسته نباشید در مورد توقیف امنیت اخلاقی سوال داشتم

باسلام ده روز پیش پیامک بد حجابی از ماشینم دریافت کردم و امروز روز یازدهم بوده که پیامک توقیف ماشین دریافت کردم و با مراجعه به پلیس امنیت اخلاقی در جواب گفتند که باید خودم ماشینم را ببرم به پارکینگی که خودشان معرفی کرده اند و فردا پرداخت قبض پارکینگ ماشین را دریافت کنم و با مدارک ببرم پلیس تحویل دهم تا از توقیف درآید آیا این روش درست است و در ضمن باید خلافی را نیز پرداخت کنم یا خیر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله باید خلافی صفر شود تا از پارکینگ ازاد شود . برای بد حجابی نیز باید تعهد دهید

یک وکیل :

با سلام
بله باید خلافی خودرو را پرداخت نمایید و چنانچه برای بار اول نباشد جریمه هم تعلق خواهد گرفت.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله باید خلافی پرداخت شودد