مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه سفته

باسلام
قراردادی باشرکت داشتم که در حین قرارداد به من و تعدادی از کارمندان اجازه ورود به شرکت داده نشد و در اداره کار علت را تعطیلی و انحلال شرکت ذکر کردند ( البته نه به علت ورشکستگی) اداره کار رای به نفع اینجانب صادر کرد بعد از مدتی لاشه سفته ها را از شرکت خواستم که الان مدیر تصفیه دارد بعد از چند بار ارسال اظهارنامه توجهی نکردند من هم دادخواست زدم که گفتند مشکلی نداره تحویل میدیم ولی امتناع کردن و چندین بار به این روال رفتار کردند و تهدید می‌کنند با توجه به این موضوع که در قرارداد نیز ذکر شده بعد از حدود هشت ماه پس از فسخ قرارداد باید سفته ها را پس دهند آیا میتوانند خلاف آن عمل کنند چگونه سفته ها رو پس بگیرم بعد از گذشت دو سال که هیچ رابطه کاری وجود ندارد؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دداخواست استرداد لاشه سفته دهید تا بعد از پرداخت و تصفیه پیگیری شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست دادخواست لاشه استرداد سفته دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استر اد لاشه سفته بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول اظهارنامه ارسال و سپس تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کیفری مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست استرداد لاشه سفته به طرفیت‌مدیر تصفیه

یک وکیل :

با سلام
به طرفیت شرکت و نمایندگی مدیر تصفیه دادخواست استرداد لاشه سفته دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر دادخواست استرداد لاشه نتیجه نداده شکایت خیانت در امانت نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید اظهارنامه رسمی ارسال بسته پستی دادخواست استرداد لاشه چک تقدیم کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی اقدام کنید