مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

سلام و عرض ادب
با یک بنگاه معاملاتی قرار شراکت در ساخت ملکی گذاشتیم.
من مغازه خودم را بفروشم(با وجود مستاجر) از طریق همین بنگاه و ایشان نیز پول بیاورد
بعد از چند روز گفت فروخته است و من رفتم به دلیل اعتماد بدون نگاه کردم فقط امضا کردم.
هیچ شرط و شروطی هم ننوشتم.
هیچ مبلغی هم نگرفتم.
بعد از سه ماه شراکتی اتفاق نیفتاده و من خواستم که قرارداد فروش را فسخ کنم ولی گفت خریدار الزام به سند میکند.(سه ماه از مبایعه نامه گذشته)
بعدا فهمیدم بنگاهی از مستاجر من هم سه ماه کرایه به حساب مادرش واریز شده
فکر میکنم معامله صوری بوده تا مغازه را از دستم دربیارن
شاهد هم همسر و دو فرزندم بزرگم بوده اند.
1/ مبایعه نامه بدون پرداخت پول به من چقدر اعتبار دارد
2/ آیا میتوانند مرا الزام به سند کنند
3/چگونه فسخ کنم
4/ در صورت الزام به سند، چگونه اثبات صوری بودن یا کلاهبرداری کنم

ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سرام
برای پاسخ به سوال شما نیاز است مبایعه نامه شما بررسی و مطالعه شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت قراردادها الزام آور هستند و امکان فسخ آنها به جز در موارد استثنایی ممکن نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد