مشاوره حقوقی رایگان - با سلام سوال در مورد واحد ساخته شده در پشت بام هست

یه آپارتمان شش طبقه دو واحدی در زمینی به مساحت 700 متر ساخته شده ، و یه سوئیت 50 متری پشت بام درست کردن و سند براش گرفتن آیا مشکلی از نظر معامله و خرید نداره فروشنده میگه جلوه پنجره واحد ساخته شده حدود 5 متر حریم خصوصی دارین کسی بشقاب یا آنتن نمیتونه بزاره آیا حقیقت داره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم این موضوع نیاز به بررسی دارد