مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

1- من و برادرانم به مدت 60 سال الی بیشتر بر روی اراضی کشاورزی مالک که فقط اسمی از او را می دانیم و به اصطلاح سکوبر هست یعنی سه سهم از محصولات کشاورزی زارع که ما هستیم و یک سهم از محصولات به (نماینده) مالک تحویل میدهیم این اراضی ما اباد و احیا و حاصلخیز و انواع درخت بادام غرس کرده ایم و شخص نماینده هرساله سهم مالک را میگیرد و هر وقت می گوییم مالک به ما معرفی کن تا ملک را از او بخریم جواب مبهم می دهد اگر بخواهیم ملک به نام خود انتقال دهیم راهکار قانونی چیست؟ و امور اراضی جهاد کشاورزی هم می گوید مشمول قانون اصلاحات ارضی نمی شود که از ان طریق به نام شما شود چون پدر شما سند را امضاء کرده که حاضر است سهم بری (سکو بر) باشد. پس تکلیف ما چیست که حقی از ما ضایع نشود

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما به اداره ثبت محل مراجعه کنید و آدرس ملک را بدهید تا نام و آدرس مالک را به شما بدهد بعد با او که احتمالا فرزندانش باشد وارد معامله شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مالک راضی به فروش نباشد کاری نمیشه کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اداره ثبت مشخصات مالک را بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر مالک راضی به فروش نباشد کاری نمیشه کرد.