مشاوره حقوقی رایگان - امر به مختومه پرونده

با سلام : الف بعنوان خواهان در سال1398 دادخواست مطالبه وجه با موضوع قرارداد فی مابین علیه ب بعنوان خوانده مطرح نموده که در یک کارشناسی مبلغ قرارداد افزایش وطرفین اعتراضی نکردند وخوانده مبلغ 50میلیون بدهکار که در فروردین 1401رای قطعی گردید و پرداخت گردید
حال فرد ب در اینجا بعنوان خواهان در اردیبهشت 1401 دادخواست الزام به انجام تعهد علیه فرد الف اینجا بعنوان خوانده مطرح نمودند
باموضوع خواسته تنفیذ قرارداد و مطالبه خسارات این بار از سوی فرد ب بعنوان خواهان درهمان سال 1398 مطرح که بصورت توام با مطالبه وجه بالا یکجا در شعبه 6 دادگاه رسیدگی شد
سوال : آیا دادخواست ارسالی الزام به انجام تعهد ارسالی بنده(فرد ب بعنوان خواهان) در سال 1401 از موارد امر مختومه ؛ محسوب می شو د ؟؟؟
لطفا ماده قانونی چه می باشد .

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر سبب دعوی تغییر کند یا اصحاب دعوی عوض شوند امر مختومه نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سبب دعوی تغییر کند یا اصحاب دعوی عوض شوند امر مختومه نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سبب یا اشخاص دعوا تغییر کند امر مختومه نیست