مشاوره حقوقی رایگان - دخل و تصرف قیم در اموال

ضمن عرض سلام
سال 59 مادرم پس از فوت پدرم قیم من و برادرانم شد و بدون اجازه دادستان با مبایعه نامه دستنویس اقدام به فروش زمین پدری ما کرده. خودش هم بیسواد است و اظهار میکند که سهم الارث خودم را فروختم و فریب خورده ام و متنی را که از محتوایش بی خبر بوده را امضا کرده. حالا ما چگونه و طرح چه دعوی ای میتوانیم برای برگرداندن حق و ارث پدری مان اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

زمان معامله شما چند سال داشتید؟ چند سال از خروج از حجر شما می گذرد؟ در صورت عدم رعایت حقوق و مصلحت شما قیم مسولیت دارد اما با توجه به اینکه مادر سوء نیت نداشته دعوی علیه وی بعید است ب نتیجه برسد

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
ثبت بدون اجازه دادستان سند نمی زند.
دادخواست فسخ قرارداد زمین
موفق باشید