مشاوره حقوقی رایگان - اختیارات قیم فرد محجور

سلام. ما برای پدرم که 83 سال دارد درخواست قیم کردیم و دامامون که پسر عمه ما هم هست انتخاب شد از طرف دادگاه. پدرم بعد از فوت مادرم همسر گرفتن و بچه های اون خانم از شرایط پدرم سوء استفاده میکردند و حالا تصمیم به طلاق دادن اون خانم گرفتیم ولی قیم پدرم نامه ای به ما داده که تاکید اکید کرده که باید امضا بشود .. و مضمون نامه اینه که.شما(بچه های محجور که 7تا هست)رضایت میدهیم که حق هیچگونه اعتراض در حال و آینده نسبت به تصمیمات قیم ندارید و توسط این نامه رضایت کامل رو داریم و اگر اعتراضی داشته باشیم از وجه اعتبار ساقط و کان لم یکن میباشد.
آیا یک قیم میتونه همچین رضایت نامه ای با این مضمون از وراث بگیرد و اینکه آیا حق فروش و تصرف اموال پدرم رو دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قیم می‌تواند با اجازه اداره امور سرپرستی اقدام نماید