مشاوره حقوقی رایگان - اجاره‌ زمین کشاورزی

با سلام
ببخشید سوالم اینه که کسی که زمین کشاورزی رو اجازه میکنه ایا بعد از برداشت محصول دخل و تصرفی نسبت به علوفه باقی مانده از محصولش دارد یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که قرارداد اجاره تمام نشده است می توانید استفاده کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به توافق طرفین و عرف محلی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وقتی که زمین اجاره شماست کل منافع وتوابع آن نیز جزء آن خواهد بود

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. بستگی به مفاد توافق و قصد واقعی طرفین دارد لیکن اصولاً تمام منافع حاصله و تراوش شده از زمین در دوره اجاره، متعلق به مستاجر می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تا زمانی که قرارداد اجاره تمام نشده است می توانید استفاده کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله محصول متعلق به کسی است که بذر را کاشته

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تمام منافع در دوره اجاره برای مالک منافع می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام تازمانی که قرارداداجاره تمام نشده باشد میتوانید استفاده نمایید