مشاوره حقوقی رایگان - استرداد گوشی از فرزند

من برای دخترم گوشی خریدم ک فاکتور و کارتن به نام خودم هست ولی کد همتا و سیم کارت به نام دخترم می باشد
دخترم با من زندگی میکرد ولی الان مدتی هست که با پدرش زندگی میکند و کلا با من در تماس نیس
ایا میتوانم اقدام به استرداد گوشی نمایم با توجه به اینکه کد همتا وسیم کارت داخل گوشی ب نام دخترم بوده؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام ضمن اینکه میتوانید مسترد نمایید پیشنهاد می‌شود بلحاظ عدم تضعیف روحیه دخترتون لطفاً منصرف شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر پیگیری موضوع نتیجه ای نخواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر طبق قانون هبه پدر و مادر به فرزند قابل استرداد نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر پدر ومادر نمیتوانند از هبه رجوع کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر به عنوان هبه داده باشید غیر قابل رجوع است