مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام. خانم بنده 3 سال است به علت بیماری سرطان فوت شده از طرف خانواده اش در سامانه ثنا ابلاغیه اجراییه ثبت دریافت کردم در تاریخ 1400/07/10 واجرای ثبت برای دادگاه نوشته با توجه به استعلامها نامبرده دارای هیچگونه مال واموال منقول وغیر منقولی نمیباشد در تاریخ 1401/02/10در سامانه ثنا یه ابلاغیه با تیتر (ابلاغ دادنامه/قرار نهایی/تصمیم نهایی) دریافت کردم که به پیوست دادنامه با این متن که خواهان ها(پدر و مادر زوجه)اعسار از پرداخت هزینه دادرسی ومطالبه مهریه(وبنده به عنوان خوانده 1401/03/16در جلسه دادگاه حاضر شوم (((من باید برم چه بگوییم دوتا بچه محصل دختر دارم تمام مدارک پزشکی وخرج کردهای بیمارستان موجود است ایا سزاوار است من زندان بروم و بچه هایم سر گردان شوند تورا به خدا راهنمایی بفرمایید در صورت امکان وکیل مجرب در کرمانشاه ارزان معرفی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی مهریه و ابلاغ اجرائیه می توانید دادخواست اعسار بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید دادخواست اعسار بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هر صورت مهریه قابل مطالبه به نسبت سهم الارثشان می باشد می توانید اعسار دهید تا قسط بندی گردد

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
میتوانید در نهایت دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهید و پرداخت مهریه برای شما قسط بندی خواهد شد
توصیه بنده اینست که وکیل نگیرید چرا که در نهایت به ضررتان خواهد شد چرا که داشتن وکیل دلیل بر تمکن مالی شما خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از صدور حکم محکومیت دادخواست اعسار بدهید و مدارک را ارائه کنید اظهارات شما در نظر گرفته میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع فرم اعسار از پرداخت هزینه دادرسی پدر و مادر همسرشماست و می‌توانید توانایی پرداخت هزینه دادرسی را بابت مهریه را توسط ایشان اثبات نمایید ودلایل و مدارک اموال و دارایی هایشان را ارائه نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيق موضوع وجود دارد
تماس بگيريد