مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قسط وام

سلام. از سپرده خودم در بانک اقتصاد نوین وام گرفته ام و مبلغ را به حساب شخصی ریخته ام بدون دریافت مدرک و چک و سفته، بعد از پرداخت 10 قسط دیگر اقساط را پرداخت نمی‌کند و می‌گوید بدلیل بدهی قبلیت به من که هیچ مدرکی ندارد دیگر حسابی نداریم. ایا میتوانم قانونی اقدام کنم. مدرکی بجز رسید بانکی که انتقال پول داده ام چیزی در دست ندارم. الان اقساط وام از سود سپرده من کسر ميشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام به شعبه بانک مراجعه نمایید علت را جویا شوید چنانچه پیگیری به نتیجه نرسد و اقناع نشدید با ارسال اظهارنامه به بانک درخواست دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وجه وام را به حساب نامبرده واریز کرده اید به استناد فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام از وام گیرنده از طریق دادگاه حقوقی مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید بابت وجه واریزی مطالبه دهید