مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قسط

سلام ، اگر قسط پرداخت نشه یا مبلغ کمتری مثلاً 50 درصد از قسط پرداخت بشه، چند ماه بعد به ضامن اطلاع میدن یا از حسابش برداشت میکنن؟
( وام کارت اعتباری بانک ملی)

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر اقساط پرداخت نشود معمولا در بانکها پس از دوقسط تاخیر به ضامن اطلاع می دهند ولی جهت اطمینان از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سواتان نامفهوم است البه اگر منظورتان بانک است رویه متفاوت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب شعبه بانک و معوقات دارد. اما قانونا بعد از اطلاع و ابلاغ میتوانند علیه وام گیرنده و ضامن طرح دعوا نمایند. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید