مشاوره حقوقی رایگان - سو سابقه

سلام من یه سال پیش سر یه بچگی کلاهبرداری اینترنتی کردم به مبلغ 800 هزار تومان حسابم مسدود کردن رفتم شعبه حقوقی بانک زنگ زدن به بانک که تو شهر دیگه حساب مسدود کردن پول در اومدن 800 هزار تومان رو حساب باز کردن اونجا بهم گفتن پول میدن به طرف بعد من یه ماه دیگه زنگ زدم به شعبه که پرونده اونجا بود بهم گفتن پول به طرف دادن پرونده مختومه شده تموم شده میخام بدونم الان این تو سوسابقه ثبت میشه ؟ من سربازی میخام برم سپاه

پاسخ ها :

سوء پیشینه کلاهبرداری اینترنتی کلاهبرداری اینترنتی سوء پیشینه