مشاوره حقوقی رایگان - حصارکشی با سیم خاردار

سلام خسته نباشید. همسایه باغ مابابین زمین بنده وخودش سیم خاردار کشیده ترسم اینه که بچه هااسیب ببینن ایاازلحاظ قانونی میتوان کاری کردوضمن اینکه ازطریق پمپ ولوله کشی زمینی اقدام به پمپازاب اب ازرودپایین دستی می نمایدکه حق ابه ندارد خواش میکنم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص سیم خاردار شما حق اعتراض ندارید .
در خصوص استفاده از آب رودخانه نیز اگر حق شما را ضایع کرده می توانید اعتراض کنید در غیر این صورت شما حق اعتراض ندارید.
توجه داشته باشید استفاده از آب رودخانه بدون حق آبه تخلف است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به کارشناسی زمین ها دارد تا موقعیت ان دقیق بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تامین دلیل شورد تا مشخص گردد حریم زمینها رعایت شده یا نه بابت حقابه کسانیکه متضرر میشوند بابد اقدام کنند