مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن سامانه ثنا

سلام
اگر کسی سامانه ثنا نداشته باشد و از وی شکایتی بشود، چطوری بهش خبر میدن؟ ایا براش پیامک میره؟ یا چی؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ابلاغیه به آدرس مشتکی عنه ارسال میشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود گاها پیام ارسال می‌شود یا تماس میگرند ممکن است غیابی رسیدگی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اخطاریه به صورت فیزیکی و در منزل یا آدرس محل کار را ابلاغ کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابلاغ نیمه الکترونیک برای وی به ادرسش ارسال میشود تا برای ثبت نامه سامانه ثنا اقدام کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بصورت فیزیکی به آدرس شما ابلاغ می گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ابلاغ کتبی درب منزل توسط مامور ابلاغ