مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری خرید اینترنتی

سلام. دخترم از طریق پیجی در اینستا اقدام به خریدگوشی میکند که فرد فروشنده برای ادامه کار خرید را در واتساپ با دادن شماره کارت ادامه میدهد و دخترم با پرداخت مبلغ یک میلیون وچهارصد قرار میشودکه گوشی رابه آدرس منزل ارسال کنندکه تابه امروز خبری نیست وآن شخص گوشی خودراخاموش کرده ولی درواتساپ آنلاین هست ومن باشماره دیگری پیام دادم وجوابم راداد ولی پس ازاینکه فهمید ازماکلاهبرداری کرده باحالی که آنلاین هست ولی پاسخ به تماس واتساپ مانمیدهد چکار کنم وچگونه ازاین شخص شکایت کنم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام میتوانید باتوجه به فیش واریزی دادخواست خود را مطرح و 1400و علاوه برآن خسارات وارده را مطالبه کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

یک وکیل :

با سلام به پلیس فتا مراجعه کنید و از تماس مجدد با ایشان خودداری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید شکایت نمایید و حساب ها را توقی نمیایید