مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ قولنامه

با سلام. بنده سوالی داشتم درباره یک خرید و فروشی که در سال70انجام شده ملک کشاورزی با امضای شاهد ولی به خاطر مسئله ای تاریخ سال68زده شده و قبل ان اجاره داده شده بود ان زمین ها به خریدار با تاریخ سال70حال وراث فروشنده ان اجاره نامه را علم کرده و میگویند معامله فسخ شده و این هم سند ایا با کارشناسی این اسناد میشود تشخیص داد که سند معامله بعد از ان اجاره نامه است یا خیر یا حتی برای یکزمان است این نکته رو عرض کنم قولنامه فروش حدودا 3ماه بعد اجاره نامه نوشته شده ولی تاریخ قولنامه برای 2سال قبل زده شده به دلیل خانوادگی فروشنده که پدر شکایت کنندگان است سال87 فوت

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بعد از سی سال قابل تشخیص نیست،

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما موضوع شامل بررسی و گفتگوی بیشتر می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید و