مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تاثیر قانون تجارت در موسسات غیرانتفاعی غیرتجاری

1. درمجتمع مسکونی ( که به ثبت اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری رسیده است ) ما که شامل بیش از500 مالک می شویم ، روش رای گیری مجمع ها دراساسنامه بدرستی درج نشده است . آیا نباید طبق مفاد ماده 88 قانون تجارت روش امتیازدهی به کاندیداها درزمان انتخاب هیئت مدیره رعایت شود . آیا میتوان دراساسنامه خلاف این ماده درج گردد؟
2. قانون تملک آپارتمان ها وآئین نامه های آن کامل نشده وبعضی اوقات لازم است برای استناد به قانون به سایرقوانین مراجعه نمود ، بطورمشخص میتوانید سایرقوانینی که درآن به شرایط مجتمع مسکونی اشاره نموده باشد نام ببرید ؟

باعرض تشکر

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

ایام مقرری بیمه بیکاری جزء سابقه بیمه‌ای قابل قبول برای ایام بازنشستگی کارگران محاسبه می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

سوال شما مشخص نیست.
قانون تجارت ربطی به مجمع ساختمان ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه آن مرتبط است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در برخی موارد امکان قراردادن شرایط خلاف قانون در اساسنامه وجود دارد در مورد تعداد رای ها قوانین اغلب آمره و غیر قابل تغییر است