مشاوره حقوقی رایگان - ماده 10 قانون دیوان عدالت اداری و صلاحیت دیوان

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم
آیا موسسه غیر انتفاعی که از بودجه دولت استفاده نمی کند می تواند طبق ماده 10 قانون دیوان عدالت اداری جزو دستگاه اجرایی طرف شکایت شاکی قرار گیرد یا اینکه منظور مقنن صرفا دستگاههای اجرایی و موسسات وابسته به آن منظور بوده است.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را کامل مطرح کنید تا دقیقتر بررسی شود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر فقط مربوط به موسسات دولتی است
ماده 1 - در اجرای اصل یکصد و هفتاد و سوم (173) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به منظور رسیدگی به شکایات، تظلمات و اعتراضات مردم نسبت به مأموران، ادارات و آیین‌نامه‌های دولتی خلاف قانون یا شرع یا خارج از حدود اختیارات مقام تصویب‌کننده، دیوان عدالت اداری که در این قانون به اختصار «دیوان» نامیده می‌شود زیر نظر رئیس قوه قضائیه تشکیل می‌گردد.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام باید از ارگان مرتبط جویا شوید