مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه عادی

باسلام پدر بنده سال 1364 ملکی از پدر بزرگم خریداری میکند با امضا 7 شاهد که دوتا از شهود ها عموهام بودن و بقیه شهود ها معتمدین محل بودن سوالی که دارم خدمتتون امصا فروشنده که پدر بزرگم و 6 شهود دیگه امضا کردن اما پدرم به عنوان خریدار امضا نکرده ایا مشکلی دارد خریدار قولنامه رو امضا نکرده باشد البته سال 85 ورثه شکایت کردن و یکی از عمو هام که به عنوان شاهد امضا کرده بود ادعای جعل کرد اما مشخص شد که امضا متعلق به خودش بوده و رای دادگاه به نفع پدرم اومد بعد تجدید نظر اعتراض کردن و تجدید نظر رای رو تایید و قطعی کرد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای اینکه عقدی منعقد شود باید هم خریدار و هم فروشنده انرا امضا کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد بدون امضاء‌ خریدار اعتباری ندارد و قرارداد را باید هر دو طرف قرارداد باید امضاء کنند.