مشاوره حقوقی رایگان - تخلف در اخذ کد رهگیری و کمیسیون املاک

سلام بنده ملکی در پونک ( سردار) خرید کردم و کد رهگیری پرینتی هولوگرام دار اخذ شده برا لیکن به دلیل غلط های متن تنظیمی مانند درج اشتباه نام فروشنده ، طبقه واحد، شرایط معامله و ... آن را تا زمان اصلاح امضا ننموده و تحویل نگرفتم. سه تا سوال دارم . 1- آیا تا زمان ارائه پرینت سیستمی نباید املاک نسخه دست نویس ( یک نسخه از سه نسخه ) را موقتا به بنده تحویل دهد ؟ چون از تحویل آن به من ممانعت میکنند.2- کد رهگیری توسط املاک دیگری در اسلامشهر گرفته شده و من این را از روی بررسی شناسه صنفی مرقوم در بالای پرینت متوجه شدم. آیا این کار قانونی است که یک از طریق املاک دیگری کد رهگیری بگیرد ؟ و اینکه اگر زیر آن پرینت توسط املاک پونک مهر شود ( در حالی که شناسه در املاک اسلامشهر) گرفته شده این مبایعه نامه اعتبار دارد ؟ 3-کمیسیون را میخواهند یک درصد بگیرند چگونه میتوانم مبلغ قانونی را بپردازم و به چه شماره حسابی و اگر بیشتر گرفتند چه مستندی باید برای ارائه شکواییه در دست داشته باشم ؟ چون هنوز پرداخت نکردم ومی دونم اگر نپردازم مدارک لازم رو بهم تحویل نمیدن
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تمامی سوالات مطرح شده در چهارچوب اتحادیه املاک و مستغلات قابل پیگیری است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه می توانید پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق اتحادیه می توانید پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اتحادیه می توانید پیگیری کنید