مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

سلام.من 41سال سن دارم و 25 سال بدون فاصله سابقه بیمه تامین اجتماعی رانندگان دارم.18 سال سابقه بیمه راننده گان شرکت فرش آستان قدس رضوی بودم. ایاب و ذهاب کارگران شرکت، و از اول سال1394 تا امروز 1401 که میشود 25 سال بیمه تاکسی درون شهری داشتم . چند سال دیگر باید سابقه داشته باشم تا بازنشست شوم .ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با 30 سال حق بیمه پرداخت کرده باشید در صورتی که به سن 50 سالگی برای آقایان قابل بازنشستگی میباشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با سن 50سالگی و سی سال بیمه امکان بازنشستگی هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با سن 50سالگی و سی سال بیمه امکان بازنشستگی هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با سی سال سابقه و پنجاه سال سن می توانید بازنشسته شوید.