مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق بیمه

سلام میخواستم بدونم اگر پدرم که بیمه تامین اجتماعیه رانندگانه به زندان بیفته آیا به ما که خانوادش هستیم حقوق تعلق میگیره و بیمه بهمون ماهانه مستمری میده؟ یا نه؟

پاسخ ها :

شادی آل رسول

شادی آل رسول :

استان :

سلام
اگر برای مجازاتی غیر از مسائل تخلف بیمه گذار زندان باشن،کماکان حقوق مستمری بازنشستگی بهشون تعلق میگیره و بحسابشون واریز میشه ک برای برداشت از حسابشون باید وکالت داشته باشین .