مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بیمه تامین اجتماعی و گرفتن حقوق باز نشستگی

سلام خسته نباشین داخل مشاوره قبلم فرمودم پدر مریضی دارم که دیابت داره و که کرونا هم گرفته پدرم 36 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی داره ولی چون مدتی قادر به پرداخت حق بیمه نبود بدهکار شد ولی هرچی پیگیری کرد مقدار بدهیشو بده تا بازنشستش کنن و حقوق بگیره رسیدگی نشد الان دفترچه بیمه که نداره حقوقم نداره و به سختترین شکل داره تنها زندگی میکنه که حتی قادر به اجاره ی خونم نیست و منم ازدواج کردم و همسرم اجازه نمیدن که پدرم با ما زندگی کنه در حال حاضر برای مایحتاج خودش و خرید انسولین و حتی اجاره منزل توانایی نداره و در یک انباری یک کارگاه برای درامد خورد و خوراک مرغو پرنده صاحب کارگاهو دون میده ترخدا یخ راهنمایی بکنین من برم دنبال کارش یه حقوق بهش بدن پدرم داره از بین میره .ممنونم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

لطفا با تامين اجتماعي و نهادهاي حمايتي مذاكره نماييد