مشاوره حقوقی رایگان - با سلام من سربازم جرم ضرب و شتم و توهین و اسلحه کشیدن و تهدید چیست؟

سلام من سربازم دیروز بدون اطلاع مسئول شب از پادگان خارج شدم و موقع برگشت مسئول شب داخل دژبانی بود و به من حمله کرد و با توهین و ضرب و شتم و تهدید و اسلحه کشیدن مرا طبق قوانین خود تنبیه کرد و به خانواده من توهین کرد من هم عصبانی شدم و گفتن 2تا فلافل رو شونت گذاشتی تهدید نکن حیف که این لباس تنمه باید این همه خفت و خاری رو تحمل کنم خواستم بدونم جرم من چیه جرم اون چیه چیکار کنم؟؟
ممنون میشم

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

به اتهامات طرفین رسیدگی خواهد شد و بسته به نوع اتهام و اثبات ان مجازات ان تعیین خواهد شد

یک وکیل

با سلام باید شکایت خود را در دادسرا طرح نمایید و پس از اثبات تهدید و فحاشی و... پرونده شما در دادگاه رسیدگی شود.در خصوص ضرب و جرح نیز باید از کلانتری نامه معرفی به پزشکی قانونی بگیرید تا میزان آسیب وارده به شما مشخص شود.