مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره بها

باعرض سلام و خسته نباشید
ما یک زوج هستیم که منزلی رو 2ساله اجاره کردیم سال اول 15تومن پیش 1تومن ماهانه سال دوم 35تومن پیش 1و200 اجاره تا آخر خرداد 1401 قرارداد داریم از موجر برای تمدید سال جدید کسب اطلاع کردیم گفتن هرچی بنگاه بگه رفتیم بنگاه میگه امسال 200میلیون رهن خونست موجر میگه یاهمین مبلغ یا معادل این مبلغ تبدیل به اجاره کن یا بلند شو خواستم بدونم قانون افزایش حداکثر 25 درصد هنوز قابل استناد هست؟ اگر هست چه اقدامی باید انجام بدم وکجا مراجعه کنم؟ باتوجه به توان مالیم حداکثر میتونم 50درصد اضافه کنم چیزی که املاک و ایشون میگن میشه حدودا 200درصد افزایش اجاره ها سرموعد پرداخت شده ایشون تومنزلی که متعلق به خودشونه ساکنن پسر بزرگی هم ندارن که ازدواج کرده باشه میشه لطفا راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام متاسفانه ضمانت اجرایی برای افزایش 25 درصدی اجاره بها وجود ندارد و با توجه به افول بحران کرونا استناد به 25 درصد نیز پذیرفتنی نیست و اجبار مالک یا مالکان به اجاره دادن ملک خودشان شدنی نیست.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مردم مالک اموال خود هستند و حقوق عمومی حق دخالت در حوزه حقوق خصوصی را ندارد مگر در موارد ضررورت و مصوبات ستاد کرونا قانون موضوعه نیست و بحران دوران کرونا هم تمام شده است و رطب خورده خود نباید منع رطب کند