مشاوره حقوقی رایگان - دیوار اختصاصی

سلام

صاحب باغ همسایه اومد گفت میخام دیوار بکشم بین باغ خودش و باغ ما و گفت شما هم باید هزینه بدید..
ما هم بهش گفتیم هزینه نمیدیم و اگه برای ماست نمیخاد دیوار بکشی..

حالا طرف اومده تو باغ خودش دیوار اختصاصی کشیده... یعنی کل دیوار تو باغ خودش هست و اختصاصی...

آیا میتونه به این عنوان که دیوارش برای باغ ما هم کار کرد داره.. از ما طلب هزینه کنه؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر اگر در زمین خودش دیوار کشیده امکان ندارد مگر انکه دیوار مشترک باشد