مشاوره حقوقی رایگان - دیوار نویسی و ابرو ریزی

سلام خسته نباشید
چند وقت پیش فرشی را به قالیشویی دادیم بنده منزل نبودم راننده قالیشویی زنگ واحد بالا را میزند و قالی را تحویل میدهد به بنده تحویل نمی‌دهد چند بار ایشان مراجعه می‌کند برای دستمزد چون بنده نبودم ایشان اقدام به دیوار نویسی میکند مرا تهدید به شکایت میکند بنده وقتی به منزل آمدم متوجه نوشته روی دیوار شدم آیا میتوانم شکایت کنم و پیگیری کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر موجب تخریب دیوار یا توهین به شما شده بلی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن نوشته شده دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید.
توجه داشته باشید اگر با شما تماس گرفته و شما پاسخگو نبوده اید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دیوارنویسی مصداق تخریب باشد قابل شکایت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به توهین و اهانت آمیز دیوارنویسی نموده و هتک حرمت کرده است امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر موجب تخریب دیوار یا توهین به شما شده بلی

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
اولا بستگی دارد چه متنی نوشته باشد ثانیا باید متن حاوی مطالب توهین آمیز باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر محتوای دیوار نویسی توهین امیز است بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تحت شرایطی شکایت برای شما وجود دارد