مشاوره حقوقی رایگان - نقل انتقال مسکن مهر

سلام .پدرم چند سال پیش همزمان با تحویل مسکن مهر 4دانگ را محضری به نامم کرد و منم قبول کردم اقساطشو پرداخت کنم.چند ماه قبل بر اثر سانحه رانندگی پدرم به رحمت خدا رفتن و منم چند ساله دارم دارم قسط میدم با توجه به اینکه تو مشاور املاک بابت این 4دانگ قولنامه ای تنظیم نکردیم ایا این 4دانگ که به نامم زده بودیم به اعتبار خودش باقیه و برای احقاق حقم چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتون به شما وکالت داده است، با فوت وی قرارداد وکالت باطل می شود و اگر مبایعه نامه نداشته باشید برای مشکل پیش میاد.
شما می توانستید با وکالت‌نامه به نام خودتان مبایعه نامه تنظیم کنید و خودتان به وکالت از پدرتان و به عنوان فروشنده امضاء کنید و به اصالت نیز به عنوان خریدار امضاء کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر صرفا وکالت بوده انتقال محسوب نمیشود مگر اینکه با استفاده از وکالتنامه و سایر شواهد و قرائن ثابت کنید که انتقال انجام شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به طرفیتا ورثه میتونید اثبات مالکیت و تنظیم سنداین چهار دنگ را بنکایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله در صورت داشتن مبایعنامه معتبر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله به طرفیت وراث میتوانید اثبات مالکیت و تنظیم سنداین چهار دنگ را بدهید