مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک

با سلام، بنده در سال 99 یک واحد آپارتمان اجاره کردم و در سال 1400 نیز قصد تنظیم اجاره نامه داشتم که بنا به دلایلی موجر 9 ماهه قرارداد بست که با توجه به اینکه توافق کرده بودیم که قرارداد یک ساله بسته بشه من نیز ملک خودم را یک ساله اجاره دادم. الان مالک خانه را فروخته ( مالک اظهارداشته بود که بنده اجازه بازدید خریدار بدهم او نیز به شرط تمدید سه ماه خانه را خواهد فروخت) و مالک جدید خواستار تخلیه در موعد قرارداد است و اجازه نمیدهد که سه ماه تا اتمام قرارداد اجاره خانه خودم در واحد بمانم و سپس به خانه خودم منتقل شوم. با توجه به اینکه هیچ جایی برای سه ماه خانه اجاره نمیدهد بنده چه کاری میتوانم انجام دهم که این مدت نیز در این واحد بمانم.

پاسخ ها :

مجید قربانی خوی

جناب آقای مجید قربانی خوی :

سلام بر شما دوست عزیز
به جهت پایان موعد قرارداد اجاره شما، متاسفانه امکان اخذ دستور تخلیه وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید
گرچه نظر مخالف معتقد به منقضی شدن این مصوبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدت قرارداد شما تمام شده باشد باید تخلیه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است با مالک جدید به توافق برسید

حسين  شكريان

جناب آقای حسين شكريان :

بگذارید از شما شکایت کرده و پس از شکایت در جلسه شورا حضور یافته و با اثبات چنین شرطی بین شما و مالک سابق مسلما شورا بنفع شما حکم خواهد داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر مدت قرارداد شما تمام شده باشد باید تخلیه کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
موجر هر اقدامی در جهت تخلیه داشته باشد بیشتر از 3 ماه زمان می برد لذا بدون نگرانی استفاده کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت اخذ دستور تخلیه شما قرارداد سه ماه تمدید را ارایه دهید