مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام
چند سال پیش یک نمایندگی با سوء استفاده از کارت ملی من ماشین ثبت نام کرده و فروخته به علت آشنایی و التماس وی وکالت دادم ولی به علت عجله نخواندم و بدون تاریخ وکالت دادم حالا تعویض پلاک نمیکنه و پاسخگو نیست شکایت کردم برای توقیف مدارک رو ناکافی اعلام کردن چطور میتونم پلاک رو آزاد کنم؟

پاسخ ها :

مجید قربانی خوی

جناب آقای مجید قربانی خوی :

سلام بر شما
ابتدا باید مفاد وکالتنامه شما بررسی گردد

شهرام  كاظم لو

شهرام كاظم لو :

سلام
دادخواست فک پلاک مطرح کنید و مدارک مالکیتتون رو ضم پرونده کنید
موفق باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اعلام تاریخچه پلاک درخواست فک پلاک و توقیف خودرو دهید

حسين  شكريان

جناب آقای حسين شكريان :

برید شورای حل اختلاف محل و درخواست استرداد زوج پلاک بعلاوه دستور موقت توقیف خودروی مورد معامله را بزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا باید مفاد وکالتنامه شما بررسی گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
دادخواست فک پلاک مطرح کنید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست فک و تعویض پلاک به انضمام دستور موقت توقیف مطرح نمایید