مشاوره حقوقی رایگان - شرایط ازدواج مجدد بعد از ناشزه بودن زن

با سلام

من به هیچ وجه به خانه شوهرم برنمی گردم به دلیل اینکه طبقه اول آن منزل سه طبقه مادر شوهرم زندگی می کنند
باید از من اجازه بگیرد یا با حکم دادگاه انجام می شود؟
سوال دومم این است که اگرناشزه گردم و شوهرم هم ازدواج مجدد کند می توانم طلاق بگیرم یا خیر؟
با احترام

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود طلاق به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
زیرا زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است