مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد در صورت ناشزه بودن زوجه

سلام و خسته نباشید همسر بنده سه سال است خانه رو قفل کرده و من رو اخراج کرده.چند بار به پلیس زنگ زده وجوابگو نشدن تازگی ها تمکین زده بنده فقط به مغایرت آدرس ایراد گرفتم حکم نشوز زده و حالا دادخواست ازدواج مجدد داده با وجود عوض شدن مکان سکونت بنده و همسرم پرونده دراین شعبه باید بررسی بشه به علت ساخت و پاختش و میترسم قاضی شهرستان ...حکم ازدواج مجدد بهش بدهد چون پرونده تمکین تموم شده دادخواست جدید جزء پرونده تمکین هست من اگر بگویم حاضر به تمکین هستم بازحکم ازدواج مجدد بدهد چی کار کنم؟ حرفی هم میزنم میگویند قانونی که نمایندگانت تصویب کردند. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندا ت وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریقق سایت تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه آمادگی خود را جهت تمکین اعلام کنید و سپس به منزل مشترک برگردید و از طریق شعبه ای که گواهی نشوز صادر کرده موضوع را پیگیری کنید.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

درصورت حکم عدم تمکین رای ازدواج مجدد می‌دهند توافقی حل کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه اعلام آمادگی برای تمکين کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست تمکین نمایید صرف ادعا کفایت نمی‌کند می‌بایست ادعای خود را اثبات کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما برای دادگاه حکم ازدواج مجدد ایشان احضار خواهید شد می‌توانید آنجا دفاع و تقاضای برگشت به زندگی کنید