مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده ماشین هستم

ماشین پژو مدل 78 فروخته ام و قولنامه هم نوشته شده که ماشین به رویت خریدار تحویل داده شد و وکالت 1ماهه تعویض پلاک دادم و خریدار کل ماشین رو نگاه کرد حالا بعداز 3روز اعلام کرده پایین سرسیلندر آب میده اما دسته من همچین چیزی نبوده وایشون ادعا میکنه باید خسارت بدم آیا درست میگویید و درضمن توی قولنامه نوشته شد که اتومبیل فوق به رویت خریدارگردیده است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت طرح دعوا موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و اگر ثابت بشه در زمان معامله ایراد داشته خسارت قابل مطالبه است.
در صورت امکان بهتر است توافق کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود عیب مربوط به قبل از قرارداد بوده بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثابت شود عیب مربوط به قبل از قرارداد بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر ثابت شود عیب مربوط به قبل از قرارداد بوده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر عیب مسبوق به سابقه باشد بله