مشاوره حقوقی رایگان - نام مجتمع در سند اشتباه خورده است

با سلام. در سند صادر شده برای من اسم مجتمع بجای نگارستان مجتمع یاس ((ساختمان مجاور)) خورده است ولی تمام اطلاعات پلاک فرعی و اصلی و.... کاملل درست است آیا باید اقدام به اصلاح کنم؟به دفتر دفتر خانه زنگ زدم گفت اشتباه مرسومی هست لازم نیست آیا واقعا لازم نیست به مشکل نمیخورم در فروش؟ کجا باید اقدام به اصلاحش بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه کنید اگر مشکلی باشه اصلاح می کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتماً برای اصلاح سند به اداره ثبت اسناد محل وقوع مال مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مهم نیست پلاک ثبتی و موقعیت ملک مهم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای اصلاح سند در خصوص هر کدام از قسمتهای آن باید به اداره ثبت اسناد محل ملک مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت املاک پیگیری کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه کنید اگر مشکلی داشته باشد اصلاح می کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهم پلاک ثبتی وموقعیت اپارتمان شما می باشد ولذا صرف اشتباه در ادرس مسله ایی ایجاد نمیکن

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت اصلاح به اداره ثبت مراجعه نمایید