مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق الزحمه

سلام . س.د هستم من 9 ماه در شرکت .....کار کردم . که 5 ماه مسئول فروشگاه بودم ولی حکمی بهم نزده بودن و با بدقولی نگه داشتن 70 کیلومتر راه که توراهی باید میدادن قول میدادن نمیزدن. اضافه کاری شرکت نداره ولی 62 روز فول ایستادم اونم دو ماه کسری نبود معلوم نیست تو 7 ماه 62 روز فول ایستادم بدون یک ریال اضافه 480 ساعت اضافه کاری و از مهر ماه تا فروردین من کلا 8 بار اف رفتم که هر ماه 4 تا اف داریم و 14 روز طلب مرخصی داشتم . بخاطر فول می‌ماندم بی‌خوابی اذیت می‌کرد که دو بار پشت فرمان خوابم برده بود که تصادف بدی کردم که 8700 خرج کرد و 2200 باند واسه فروشگاه آوردم افتاد شکست ولی شرکت نداد چون مدارک من گرو بود من دادم تمامی روها رو بودم ولی 8 بار غیبت خوردم و بعد انبارگردانی دنبال ثبت نشدن کالای ضایعات رفتم بازرسی که بعد اون راه ندادمدیر فروش و برایم ترک کار زد طبق ادای منابع انسانی من یکبار استخدام شدنی قراردادی امضا کردم بعد اون هیچ قرار دادی ندارم و امروز گفتن که تا عید قرار داد داشتم بعد عید چیزی من امضا نکردم یعنی 1 ماه کار کردم بدون قرارداد کاری والان میخواهم شکایت کنم اونم انتقالی خواستم شهر خودم اردبیل برم که نذاشتن .بخواهم شکایت کنم حق و حقوقم رو بگیرم و هیچ سنواتی هم تا به الان دریافت نکردم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میتوانید از طریق وزارت کار محل اشتغال خود تمام حق و حقوق عیدی و سنوات خود را دریافت نمایید