مشاوره حقوقی رایگان - کسر حقوق کارمند

سلام
مدتی قبل از صندوق اداره درخواست وام کردم اشتباها مبلغی به حسابم واریز کردند که مقداری مصرف ومقداری بعد از تماس مسئول صندوق برگشت داده شد اما متاسفانه به بهانه ضمانت صندوق و برای جبران پولی که برگشت نشده بود کل حقوق بنده کسر گردید .
1. حالا سوالم اینه آیا طبق قانون می توانند به خاطر اشتباهی که خودشان درواریز داشتند کل حقوق بنده راکسر کنند
2. حالا من چگونه می توانم پیگیر موضوع باشم
باسپاس بیکران از شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سازمان شما دولتیه به دیوان عدالت اداری اگه خصوصیه به اداره کار شکایت کنید چنین حقی نداشتند، تخلف کردند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید