مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق کارمند

با سلام و عرض ادب
لطفا بفرمائید که منظور قانونگذار از کسر ربع یا ثلث حقوق کارمند چیست ؟ آیا کسر ربع و یا ثلث از حقوق فقط شامل حقوق و مزایا طبق حکم کارگزینی مستخدم می باشد و چنانچه کارمند مطالباتی بجز حقوق طبق حکم کارگزینی، از قبیل کارانه و غیره که در حکم کارگزینی منظور نمیشود داشته باشد بصورت یکجا قابل توقیف است یا مطالبات نیز مشمول کسر ربع و ثلث حقوق میشود؟ در واقع نحوه کسر سایر پرداختی های به کارمند بجز آنچه در حکم کارگزینی منظور شده (مثل کارانه بیمارستانی که غیر مستمر و ناثابت می باشد و گاها ممکن است تا چندین برابر حقوق پرداخت شود) به چه صورت است ؟ قابلیت توقیف یکجا را دارد یا بصورت ربع و ثلث کسر میشود؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

کارمند تعریف مشخصی دارد و کسی که کارمند به او اطلاق میشود صرفا یک سوم و یک چهارم از حقوق وی در حکم کارگزینی قابل توقیف است

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همه اش ربع 1/4 محاسبه می شود/یاالله

یک وکیل

ربع حقوق طبق حکم کارگزینی قابل توقیف است