مشاوره حقوقی رایگان - استعلام از سوابق درمانی همسر

کمتر از یک سال با همسرم زندگی شروع کردیم مبتلا به بیماری اچ پی شدم شوهرم داشتن رابطه قبل از ازدواج را کتمان میکند آیا من می‌توانم از دادگاه درخواست کنم حکم استعلام سوابق درمانشو در تأمین اجتماعی بده ؟ آیا تأمین اجتماعی بدون رضایت بیمار ملزم هست به دادگاه سوابق درمان رو بده؟ و آیا اصلن سوابق درمان را دارد؟ اگر از این طریق نتیجه ای حاصل نشد من چه طور میتونم ثابت کنم ازش بیمار شدم؟ و آیا در صورت اثبات میتونم طلاق بگیرم و شکایت کیفری کنم؟ اگر نشد میتواند اعاده حیثیت کند؟ و یا اگر تهمت زد که خودت بیمار بودی پذیرفته میشه؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام ، همسر شما باید به پزشکی قانونی ارجاع داده شوند تا سابقه بیماری تشخیص داده شود