مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل زگیل تناسلی همسر

سلام، شوهر من زگیل تناسلی دارد و حدود 6 ماه است که ازدواج کردیم. الانم دارن فریز میکنند. ولی با این که میدونن برای من خطرناکه من رو وادار به کارهایی میکنه که خطر داره. از کاندوم هم استفاده نمیکنه. حتی مجبور به رابطه دهانی میکنه. من میتونم با این شرایط ازش جدا بشم. یعنی زگیل تناسلی میتونه دلیلی برای طلاق باشه یا نه؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

عسر و حرج زن اگر در رابطه زناشویی اثبات بشه طلاق امکان پذیر هست ، دادخواست طلاق مبتنی بر عسر و حرج زوجه داده و در قسمت دلایل شرح بیماری و واگیردار بودن آن را توضیح دهید