مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام وعرض ادب‌...آیا با داشتن زگیل تناسلی میشه حق طلاق رو از مرد گرفت و حق حضانت دختر هفت ساله؟ اگه میشه لطفا راهنمایی دقیق بفرمایید چون من هیچی نمیدونم.
(من سالم بودم و هیچوقت تو زندگیم خطا نکردم ولی همسرم باعث شده من زگیل تناسلی بگیرم)

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید دادخواست طلاق دهید سلب حضانت را از دادگاه بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص این موضوع تحت شرایطی امکان‌پذیر است اگر قابل درمان نباشد و اگر شرایط حاد باشد زوجه می‌تواند درخواست طلاق داشته باشد
اما در خصوص حضانت که شما سوال کردید خیر آن موضوع ارتباطی به این ندارد و از سایر جهات قابل بررسی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زگیل تناسلی می‌تواند یکی از موارد عسر و حرج برای طلاق شمرده شود اما در نظر داشته باشید که مقوله حضانت ارتباطی به زگیل تناسلی ندارد و یک موضوع جداگانه‌ای است.