مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق

با سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم بیماری جنسی که میگن برای دادخواست طلاق میشه استفاده کرد زگیل تناسلی مرد هم جزء ش میشه؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر قابل درمان نبوده و سبب عسر و حرج غیرمتعارف باشه، بله...

محمدرضا پروانیان

محمدرضا پروانیان :

سلام و وقت بخیر. بیماری‌هایی که قابلیت درمان داردازمصادیق عسروحرج نبوده وامکان طلاق متصور نمی باشد. بیماری هایی مثل عنن( عدم توانایی جنسی و باروری) ازجمله موارد طلاق می باشند. زگیل تناسلی قابل درمان است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون زگیل تناسلی به شدت واگیر دار است و درمان سختی داردبله میتوانید درخواست طلاق بدهید