مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه به دلیل زگیل تناسلی امکان دارد

سلام خواااااااهش میکنم بهم جواب بدید .. بعد از دو سال در دادگاه .. کلی ناامیدشدم .. من بعد سه ماه زندگی با شوهرم متوجه شدم زگیل تناسلی دارد و در اولین اخطار هم اقرار به بیماری خود کرد ولی کمیسیون پزشکی نامه داده که شوهرم دارای بیماری زگیل تناسلی نیست و در مورد ابتلای قبلی نمیتوان اظهارنظر کرد .. من مطمعنم این بیماری را دارد ولی نامه کمیسیون حق منو ضایع کرده .. میتونم دادخواست طلاق بدم؟و دوباره بفرستند به کمیسیون پزشکی؟؟؟؟

پاسخ ها :

طلاق به دلیل زگیل تناسلی همسر طلاق به دلیل بیماری جنسی همسر کمیسیون پزشکی برای طلاق زگیل تناسلی همسر کمیسیون پزشکی طلاق از طرف زن طلاق زگیل تناسلی بیماری جنسی همسر قوانین طلاق