مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص مفعول بودن

با سلام
بنده حدود 7 ماه است که ازدواج کرده ام ، همسرم هنوز دو روز از ازدواجمون نگذشته بود که جلوی بنده خودارضایی کرد با اینکه همون روز و قبل خود ارضایی هم با بنده رابطه جنسی داشت و این موضوع خود ارضایی کلا کار همیشگیش شده بود و بنده بهش گفتم اگه رابطه میخوای من هستم اما ایشون انگار اعتیاد داشت به اینکار، حدود 3 ماه بعد رفت و عمل همروئید درجه 3 و حاد داشت انجام داد ، بعد از انجام این عمل (که اون روده های بیروزن زده رو لیزر کرد) از من میخواست انگشت تو مقعدشون بکنم و یا حتی جسم خارجی رو (جای ریمل یا خیار) در مقعدشون فرو ببرم و اینکارو کنم تا ارضا بشه ، بارها بهم گفته بود من سکسی رو دوس دارم که شرع و دین اجازه اینکار رو نمیده و من تو گوشیش دیده بودم که همکارهاش و دوستاش پیام داده بودن بهش ( ... خوشگل ، بنازم ... رو و از این قبیل حرف ها) ، بنده پیش مشاوره رفتم و هیچ فایده ای نداشت ، الان دارم از همسرم جدا میشم ، و دلیل طلاقمم همین مسئله است چون بنده نمیتونم نه خود ارضاییش رو تحمل کنم و نه کاری که میخواد رو انجام بدم، ازش متنفر شدم با این کاراش .
حالا سوال من اینه :
آیا اگر این موضوع رو مطرح کنم تو دادگاه پزشک قانونی میتونه تشخیص بده که من دارم راس میگم و ایشون اینجوریه ؟
ناگفته نماند که چند نفر بهمون گفتن که ایشون مفعوله اما تو دادگاه نیاز به مدرک هستش.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.وقت بخیر.در اینگونه موارد تستهای روانشناسی هم به عمل می آید که بسته به نظر قاضی است در هر صورت در خصوص اخذ مشاوره آن هم به صورت رایگان می توانید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام بله پزشکی قانونی تشخیص میدهد