مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زوجه

سلام. 3 سال که شوهرم دچار ناتوانی جنسی شده و الان 6 ماهه که کلیه درمانهارو انجام داده ولی فایده نداشته. راضی به طلاق هم نمیشه لطف بفرمایید راهنمایی کنید من چه اقداماتی و باید برای طلاق انجام بدم. مراجعه حضوری یا ثبت نام تو سایت هست؟ آیا با شرایط بیماری دادگاه کار انجام میده.

پاسخ ها :

طلاق به دلیل بیماری جنسی همسر طلاق به دلیل ناتوانی جنسی شوهر طلاق از طرف زن طلاق به دلیل عسر و حرج طلاق