مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

با سلام بنده یه ماشین خریدم به شرط سالم بودن موتوری و فنی بصورت شفاهی بیان شد قولنامه محضری هم ننوشتم فقط یک وکالت کاری برای تعویض پلاک گرفتیم فرداش بردم مکانیک که موتورش روغن سوزی و روغن ریزی داشته همه پول ماشین را هم پرداخت کردم با فروشنده تماس گرفتم ولی زیر بار نمیره آیا میتونم ماشینو پس بدم وحقمو بگیرم درضمن یکقولنامه دستی بین خودمون نوشتیم و پشیمونی معامله را پانصد هزارتومان قید کردیم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد شما مهم است اگر حق فسخ دارد قابل اعمال است درغیر اینصورت باید ارش ان رابگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.
با دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس ایراد ماشین و خسارت را تعیین کند و سپس طبق نظر کارشناس خسارت عیب خودرو را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید